L'Ebre

Democràcia feudal

Que a les Universitats de Barcelona s'hagi impedit parlar a polítics i periodistes és un símptoma de les complicitats que ofeguen el debat públic.

Passar l'escombra

Passar l'escombra hauria de ser un objectiu polític de tot l'equip de govern, a realitzar sense més demora.

Pedres als peus

Si fem cas de la premsa, el ball és el tema de conversa d'aquest final d'estiu i començament d'un nou curs. O els balls, què hi ha per tots els gustos i disgustos i cadascú parla segons li va.

Informar sobre ETA

Els mitjans de comunicació, amb les seves informacions sobre la problemàtica del Pais Basc, afavoreixen la seva solució?

El estudio del CAC sobre las informaciones del PHN

El consejero del CAC Joan Manel Tresserras, ha respondido a mi análisis del estudio que este organismo realizó sobre el tratamiento que las cadenas de televisión hicieron del PHN, con dos argumentos que hay que puntualizar:

El belicismo del discurso histórico en la información política

Debate sobre Medios de Comunicación Social y Violencia Política /  Terrorismo

Fundación Sabino Arana, Bilbao, 2 de julio de 1998

Crueltat adulta i racisme

La crueltat disfressada de nina bomba amb la que uns adults sembla que de raça blanca han sorprès, a la ciutat italiana de Pisa, la ingenuïtat i la il·lusió d'unes criatures el pecat atribuït a les quals es pertànyer al poble gitano i no disposar de recursos econòmics, ens commou fins deixar-mos sense paraules, sense sapiquer què‚ fer.

Distribuir contenido